woensdag 31 mei 2023

Baarlo Bike Ride op zondag 4 juni

Op zondag 4 juni wordt in Baarlo een tocht voor wielrenners georganiseerd. Ook voor families en recreatieve fietsers. Tour en Wielerclub Olympia organiseert deze activiteit in het kader van de Volksfeesten.

Afstanden
Het evenement heeft de naam 'Baarlo Bike Ride' gekregen en start op de weide bij de watermolen voor de wielrenners om 9 uur. Zij kunnen kiezen uit een route van 57 en 85 kilometer. Deze routes gaan door de gemeente Peel en Maas en Horst aan de Maas. Er is een pauzeplaats halverwege de tocht.
De families en recreatieve fietsers blijven wat dichter bij huis. Zij kunnen kiezen tussen de afstanden 15, 27 en 32 kilometer. Starten kan tussen 10.30 en 11.00 uur.

Overige informatie
Start en finish is gelegen op de kasteelweide van de Erp. Op de pauzeplaatsen krijgen de deelnemers koffie/'thee en vlaai. Bij terugkomst kan iedereen bij de ingang van de feesttent een welverdiende dorstlesser bestellen. Je ontvangt op je telefoon een tikkie om de inschrijving van de Baarlo Bike Ride af te ronden. De route is niet aangegeven met pijlen, wel krijg je een route als gpx-bestand voor je fietscomputer.