zaterdag 29 april 2023

Nieuwe Portugese fietskleding: Vedette Cycling

De meeste renners uit onze regio kennen hem wel, want hij staat iedere cross in de winter aan de start en ook de tijdritten slaat hij met zijn echtgenote niet over, Carlos Lima uit Weert.
Samen met echtgenote Kirsten Schramm begon hij in 2018 Kica Rondreizen. Hij zoekt samen met zijn klanten mooie plekken uit in Portugal om de vakantie door te brengen.

Nieuw in Nederland
Nieuw is echter de stap om ook fietskleding mee te ontwikkelen. Hij is de nieuwe importeur van gespecialiseerde fietskleding van het merk Vedette Cycling, die in Portugal gemaakt wordt.

Leiderstruien in de Algarve
In de Volta ao Algarve em Bicicleta (februari) was Vedette Cycling de sponsor van de leiderstruien. Daniel Filipe Martinez, Magnus Cort en Kasper Asgreen mochten uiteindelijk één van de leiderstruien mee naar huis nemen. Ook Remco Evenepoel, maar dat was een jaar eerder.

Portugees fietskledingmerk
Vedette Cycling is een Portugees fietskledingmerk dat trots is op zijn lokale productie en productontwikkeling. Onze producten worden volledig in Portugal ontworpen en vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen. Deze aanpak dient ertoe om de kwaliteit van de producten nauwlettend in de gaten te houden en te controleren.

Het doel van Vedette Cycling is om een referentie te zijn in de fietsmarkt als het gaat om product kwaliteit, duurzaamheid, comfort en prestaties. Het merk streeft ernaar hoogwaardige fietskleding aan te bieden die voldoet aan de behoeften en voorkeuren van de meest veeleisende fietsers.

Vraag om de digitale catalogus
Dit kledingmerk Vedette Cycling is opgericht om de geest van fietsen en het fietsen zelf te promoten en activiteiten te ontwikkelen om onze sport te promoten. Het is een ontmoetingsplaats voor fietsers, een startpunt voor nieuwe ervaringen en avonturen.
Wilt een digitale catalogus van Vedette Cycling? Of meer informatie, aantallen, levertijd en offerte, dan kunt u aan de rechterzijde het contactformulier invullen. Ook kunt vrijblijvend contact met de Nederlandse importeur Carlos Lima, tel.nr. 06-24358864 of Kirsten Schramm, tel.nr. 06-41430005.

Custommade
De kleding wordt naar wens van de klant gemaakt, costummade noemen we dat. En nog iets 
belangrijks: het grafische werk is voor rekening van Vedette Cycling.

Info
Voor mee info: kijk op de website van Vedette Cycling