dinsdag 21 maart 2023

Zeem, die zich aanpast aan het lichaam!

We kwamen op de website Wielerverhaal.com een interessant bericht tegen over de zeemproducent Elastic Interface. Het verhaal is geschreven door Wielerverhaal.com verslaggever Luc Vandevenne. 

Luc Vandevenne
Luc heeft een technische achtergrond als vliegtuigtechnicus is eropuit om de laatste technische snufjes te leren kennen. Als verzorger reisde hij verscheidene jaren mee met het peloton en dat kietelde zijn nieuwsgierigheid naar voeding, kledij en verzorging.

Eerst het probleem, dan de oplossing
Voor de ene maakt het niet uit wat er onder zijn bips wordt geschoven en voor de ander is het net of er maar één zadel past. Maar tussen onze bips en het zadel zit nog een ander belangrijk deel: het zeem in onze fietsbroek. Je mag dan nog goed zitten, als er zich na enkele uren irritatie vormt, is de fun er snel af. Door eerst het probleem te definiëren en er daarna een oplossing aan te koppelen, wil zeemproducent Elastic Interface de fietser gerichter bijstaan.

Het verhaal over de zeem, die zich perfect aanpast aan het lichaam lijkt me interessant  voor de bezoeker van deze blog-pagina. Zowel voor de geoefende als de recreatieve fietser.

Maar hoe weet je nu welke kledijfabrikant het Elastic Interface HCS-zeem in zijn broeken verwerkt? Dat vind je terug op de website van Elastic Interface. Ze hebben een lijst opgesteld van de fabrikanten die voor het concept gekozen hebben. Deze steeds langer wordende lijst bewijst dat ook gerenommeerde fabrikanten geloven dat het HCS-zeem je inderdaad vaster in het zadel helpt.

Lees het hele artikel van Luc Vandevenne hier.