zondag 22 januari 2023

Rémon Delnoije (Mechelen) tweede belofte in Gierle

De 21-jarige Rémon Delnoije is vandaag in het Belgische Gierle als derde geëindigd in een veldrit voor Elite en Belofte renners. In het klassement van de renners tot 23 jaar werd Delnoije tweede.

Na 6e plaats NK, nu tweede
Met zijn zesde plaats op het NK liet hij al zien om op het juiste moment te pieken. Zijn puike vorm is nog steeds aanwezig na zijn trainingsstage in Spanje.
De renner uit Mechelen kwam na één ronde door op een elfde plek. Daarna kon hij steeds goed opschuiven. In de laatste twee ronden kwam hij zelfs bij de nummer drie in de wedstrijd. In de laatste ronde was hij ook deze coureur voorbij gesneld en behaalde een derde plaats in de wedstrijd. In zijn categorie (beloften) dus een tweede plaats.

'Er zat écht power in de benen. Dat merkte ik vooral op de rechte stukken. Bovendien maakte ik op de technische passages bijna geen fouten. Dat weet je wel dat het goed gaat. Ik ben heel tevreden', aldus Delnoije.

Wedstrijdprogramma
Hij zal de komende weken nog aan de start staan in: Hamme, Venlo (WEBU Cross Cup), Lille en Brussel. Op zondag 26 februari sluit hij het zijn veldritseizoen af in het Belgische Oostmalle.